ЦИНІЧНІ БАРИГИ проти мене
Вчора у Кисельова на Інтері у передачі Чорне Дзеркало стикнулись 2 непримиренні позициї, світогляні розбіжності людей, що їх представляли непримиренні і ніколи не зійдуться в одну, а тому і вам, мої Любі Друзі час визначитись, з ким ви, чи з євреями олігархами цинічними баРигами, яких представляв Саша Боровик і фактично його нинішній шеф Саакашвілі, чи зі справжніми націоналістами і зі мною, кого представляв один із середньої, чи низової ланки Свободівців, здається пан Левченко.
Питання стало руба, чи потрібна приватизація прибуткових галузей промисловості, і чи взагалі потрібна приватизація. Наводився приклад укрспирту, який кришується олігархами, який роблять збитковим всупереч логіці і здоровому глузду. Але ж, вдумайтесь самі, нащо б олігархам ставати в чергу ради приватизації збиткових обленерго, облгазів, спиртової галузі та іншого?.. Якщо вони дійсно збиткові, то тоді варто б навпаки повернути це державі. Навіщо тягти порожній чемодан без ручки? Але все навпаки, людей з початку обдурюють що галузь збиткова, фальшивою статистикою, а потім приватизують за гроші і стрижуть з тих підприємств купони, або знищують їх, вирізаючи на металолом. При тому порушуючи всі соціальні з'обов'язання, що брали на себе при приватизації. Так ось всім вам треба обрати чию позицію ви підтримуєте - цинічних бариг, представлених вальцманом прєзіком шакаладним олігархом, його холуєм Сакєром та Боровіком, чи мою з низовою ланкою свободівців, яких представляв Левченко? Бо ці концепції геть протилежні і непримиренні. Адже ведуть Країну або до шведської моделі державного справедливого капіталізму, зовні схожого на соціалізм, чи до позиції бариг - неофеодального хижого капіталізму з пануванням міждержавних монополій та нуВОРішів олігархів, які як Хвірташ, триматимуть гроші в офшорах, награбовані у вас гроші, а самі ховатимуться по закордоНах. Країну, в якій і далі пануватимуть і хазяйнуватимуть рашистські банки та олігархи, а патріотів триматимуть в тюрмах і на фронті. Або ви зі мною, визнаєте мене чи Рустама Ташбаєва, або Миколу Коханівського лідерами, а ми фізично ліквідуємо олігархів і наведемо лад в Державі... (с)