Автор Тема: Украинцы - пришельцы с Альфы Центавра! (срочно, 5 минут назад)  (Прочитано 234 раз)

Оффлайн Андрей Евгеньевич

• Местный мудрец
  • Страна: ec
  • Рейтинг: +474/-27
Свидомые – пришельцы с Альфы Центавра

Добрый вечир вам малятка; люби хлопчыкы й дивчатка.

Ни, це не дид Панас; зараз я вам признаюсь наконец-таки, хто я е на самому дили: браття!!! Я –прохфессор Львивського державного университету. От як!!

Крим того, я автор кныгы «Дривни укры та их нови видкрыття», ставшей бестселлером (на российськои мови) у  России

Древние укры и их новые открытия

Алэ призвыща свого не назову, бо опасаюся помсты москалив.

Довгый час я те сховував, бо займався сенсацийными исследованиями по адресу того, звидкы ж произошлы мы, щири вкраинци; працював я с до крайняка секретными документами, яки булы засекречени аж с того часу, як дривни москали выгналы нас, дривних украиньских арийцив, с зэмли обетованнои. Але зараз я скинчив исследування, и як у мэнэ очи на лоб полизлы, то билше вже я не можу мати тэрпэць. Бо зудыть у мэнэ, и сэнсацийна правда лизе наружу.

УВАГА!!!   Вы хлопци не сумлевайтеся, що в мэнэ е ци неоспорыми документы. Просто я зараз не можу вам их опубликоваты, так шо предлагается вирыты на слово. Бо цэ навить не докумэнты, це - бомба!

ПЫШАЙТЕСЯ, ГРОМАДЯНЕ!

Ось що яствуе с цых неоспорымых докумэнтив:
Пращуры наши, дривни свидоми козакы, прылытилы з... Альфы Центавра!!!  Так, браття!!! Там наша высча раса проживала но одний из планэт (найменовання не назову, бо цэ дуже сэкрэтно)

Мы – москиты. Тьфу, зараза... я хотив казать «космиты». Прышельци з космосу. Тому мы – висча раса. Ранише жылы мы у космоси, у системи Центравра, та ось силы якось у космични корабли та видправылыся на розвидку у космос.
« Последнее редактирование: 22 Январь 2023, 21:20:17 от Андрей Евгеньевич »
"Достойной альтернативой демократии может стать лишь медократия"
Гиппокрад, около 400г. до Н.Э.

Большой Форум

• Местный мудрец
Довго блукалы ми по простирам Всэлэннойи; и нарэшти (наконэць) надыбалы Сонячну систему. И приземлылыся на трэтий планэти вид Сонця, якщо рахуваты (считать) сзаду.

А пэрший з ных був наш святый батько Стэпан Бандэра:

Икона Св’ятого Бандэры с львивського монастыра

Жылы мы вэсэло та богато:

Молылысь нашому богови:

https://yakutsk.ru/wp-content/uploads/2022/06/16/i-1.png[/img]

*(фото бога нашого см. вышче)

Жинкы наши булы вродлывиши (наикрасивейшие)  у свити:

Мы заснувалы Дривний Егыпэт та дривню грэчэську цивилизацию; у дривний Грэции вси балакалы по вкраиньски. Мы видкрылы Амэрику и Канаду; мы перемоглы у битви з пэрсамы та маврамы (300 вкраинцив). Повсюду мы расповсюджувалы нашу высчу центаврийську культуру и нэслы з собою наш жовто-блакытный прапор свободы и справедливисти.  Вси народы поважалы нас и выходылы к нам назустрич с хлибом та ковбасою. Вси, крим одного...

То був клятый, зловридный народ; гэнэтычный мусор та вблюдкы; и назвався вид «Дривни москали». Зи столыцею у монголо-татарському мисци Мошкаф-Сарай, який воны потим нагло назвалы Москвою.

Цэй ужасный фашистький народ вже тоди жив грабэжом та злодийством, и нападав на инши народы; у першу чергу (очередь*) на дружню нам Гэрманию, 22-го чэрвня.

Чэрвень.

• Местный мудрец
И ось прыйшлы зо схиду (с востока) мэрзотни дривни москали-коммунысты и сфорувалы Римську Империю. И тоди прыйшлы воны до нас у Зэмлю Обэтованною и окружылы наше демократычне государство.

Та була тоди Перша украйиньска вийна.  А потим, нэзабаром и друга.  Багато було москалив... дуже багато... але як львы былыся з нымы наши Зброени Сылы Украины,  рубалы ворогив  наши козакы,  рубав головный наш - батько наш Бандера.  Багато поклалы мы дривних москалив, алэ було их занадто (чересчур) багато... дуже занадто...

Та окружылы нас москали та запропонувалы сдатыся. Але альфа-козакы нэ здаються; наши кыборги видвэрглы пропонування паганых москалив:

И вчэни (учёные) наши узялыся за розроботку новишего чудо-озброення (вооружения):

Брудная бимба

Бо наука наша космична блыстала потряслывымы видкрыттямы, сэрэдь якых було и створэння бруднои бимбы. Цэ вам не якись там достигы пьяних москалив:

То булы вчэни з мировым им’ям!

Свидомый вчэный расщепляе атом.

...И майже лед-лэдь не выстачило  йим часу. Пэрэмоглы орди пьяных москалив, и зибралыся мы у гурт та пробылыся скризь орду ворожу; и у тий битви рубав ворогив сотнямы Батька наш Бандэра, лихой козак; алэ дуже забагато було москалив, и втомывся Батько. И став козак на однэ колино, и прэклонылася буйна голова козацька. И вказав вин путь народови своему на захид-пивничь (северо-восток*). И наказав довго жыты.

Тоди прыйшов до нас сум (печаль)

И мы тоди пишлы на захид-пивничь по шляху який вказав батько бандэра, и опынылыся у кыйивськои области, дэ й збудувалы (построили) другэ свое государство - Кыйивську Русь.

И довго иснувало (существовало) могутне государство наше; видправылыся апоссумы наши розповсюджуваты виру нашу Католычну середь окрестных народив; до нащадкив наших ляхив та английцив у тому числи. Бо сучасна (современная) Цэрква пеликанська, що иснуе у Англии, теж произошла вид нашою католычнойи виры.
« Последнее редактирование: 22 Январь 2023, 21:21:25 от Андрей Евгеньевич »

• Местный мудрец
...Алэ знову зибралася туча ворожа на схиди (на востоке): орда москальсько-монгольска побачила, як справно та багато живэ Дривня Украина (Русь), и видправылысь до нас российськи загарбныки (захватчики) грабуваты та гвалтуваты. И як дуже багато було их, то зумилы воны завоюваты нас; и на трыста лит опынылыся мы у москальско-татарському рабстви. Алэ потим прыйшлы браття наши ляхи и зовмистно з нымы розбылы  вийсько хана московського Мамаева у Кульковськои битви.

И потим довго-довго жылы поруч у мири та злагоди наш народ та браття наши ляхи; докы нэ прийшов цар российський Пэтро Пэрший, цар-антихрист з ордою своею; та зганьбыв батьку нашого Мазэпу и згвалтував короля нашого Карла Двонадцятого пид Полтавою.

И знову потрапыла Украина пид иго москальске; докы не прийшов головный ворог наш Лэнин-антихрист и нэ видпустыв Украину на вси чотыры стороны. Ця коммунистычна зараза почала грабуваты нас та творыты голодоморы; та згвалтувала батьку нашего Пэтлюру, Скоропадського та батьку Махно. И братив-нимцив тэж зганьбыла та прогнала за допомогою позорного Брэстського миру.

И от з того часу знову опынылыся ми у рабстви москальскому; и москалык нас завжды грабыв. Скильки було в нас на Украини промисливости (промышленности), наукы та сильского синьорырства (хозяйства)?  Га?  - алэ всэ цэ виднялы у нас москали. Алэ ж Украина наша могла бы прогодуваты (прокормить*) усю Европу та Амэрику. 

Тому москаляку – на гыляку, ось що я вам скажу! Так и пророкы наши укрокатолычни – таки як Макакия, Свидомия, Сифония та инши предрэкалы у дривности:  «Побье Украина москалив, та вынэсэ всэ — та широку, ясну грудямы дорогу прокладэ соби. Нажаль тики, житы у цю пору прекрасну вже нэ довэдэться ни мэни, ни тэбэ».

Так що - у бий, браття!!! За Украину-маты, за Амэрыку-сэстру, за Польщу-брата, за Гэрманию та Англию свата. За всих друзив наших, що постраждалы вид москалив; особлыво за Гэоманию. Пэрэмога нэ за горамы, як и прэдвищувалы наши пророкы.

А потим Бандэра прыйде, порядок навэдэ!

Жовто-блакытна пэрэмога вжэ блызько; скоро у России скинчаться ракеты та солдаты. А наша молодиж  - наирозумниша та найвидважниша у свити пэрэмогае повсюду:

А цэ всэ ряжени москали ганьбять вэлыкых украйиньцив!

ЦЭ – ФОТОШОП.

Алэ спрвжня  Украийина – це ЕВРОПА!!!

Ну от, малятка; вже й настав час спочиваты. Хай вам присняться сни кольорови-кольорови, солодкы-прэслолодкы.  И я вже як розповидав-розповидав цэ всэ, то втомывся; пиду видпочину та борща пожру.

Большой Форум